Ngarep > Kabar > Warta industri

Tips Nail Polish paling apik

2022-04-26

Nail polishminangka kosmetik sing digunakake kanggo ngowahi lan nambah kaendahan kuku. Bisa mbentuk film tahan gesekan ing permukaan kuku kanggo nglindhungi lan ngresiki kuku. Tindakake editor kanggo ndeleng tips cat kuku sing paling apik! Muga-muga bisa mbantu sampeyan.

Tip perawatan kuku paling apik
Kita kabeh ngerti yen perlu kanggo motong kulit mati sadurunge nglamarcat kuku, nanging kadhangkala bakal dadi luwih elek. Apa sing kudu kita lakoni? Iki mbutuhake saben wong milih 'lenga pinggir driji utawa krim kuku kanthi bahan alus lan moisturizing ing dina minggu, kayata krim tangan saben dina Duya, sing asring ditrapake ing pinggir kuku; sareh, iku perlu kanggo ajeg nggunakake krim exfoliating khusus kanggo pinggiran kuku, saben minggu Nguatake pijet lembut ing pinggir kuku kanggo mbusak Ganpi sampah lawas.

Nail polish uga kudu disaring kanthi teliti
Aplikasi cat kuku sadurunge nglamar cat kuku. Iki minangka teknik sing kondhang kanggo nglamar cat kuku. Fungsi utamane kanggo ngindhari kontak langsung antarane cat kuku warna lan kuku, nanging mbayar manungsa waé kanggo nyegah polish kuku sing ngemot Bahan molah malih lan korosif, kayata toluene, propanol, lan liya-liyane, bakal ngrusak permukaan kuku luwih akeh. Sampeyan kudu milih acat kukuadhedhasar lenga alami murni, sing ora mung bisa moisturize lan nglindhungi lumahing kuku, nanging uga nggawe werna polish kuku sakteruse Gamelan lan padhang. kejenuhan

Kuku kudu ora kerep dipoles
Kabeh duwe gelar. Sanajan polishing lan polishing kuku bisa nggawe kuku katon mengkilat banget, yen sampeyan kerep nindakake, kuku bakal dadi luwih tipis lan rapuh, mula sampeyan kudu menehi perhatian marang frekuensi manikur. Sawise siji manicure, paling apik kanggo Njupuk utawa rong minggu kanggo menehi kuku break, banget.

Ing dina minggu, mbayar manungsa waé kanggo nambah nutrisi sing migunani kanggo pertumbuhan kuku

Iki uga minangka salah sawijining teknik kanggo nglamarcat kuku. Komponen utama kuku yaiku keratin, lan kesehatane uga bisa nggambarake kesehatan awak. Kanggo njaga kuku sing sehat, nutrisi minangka sing paling penting. Mangan panganan sing ngemot protein sing bermutu tinggi yaiku sing paling penting. Kanggo njaga kondisi dhasar kuku sing sehat, daging iwak lan panganan koloid bisa nyedhiyakake luwih akeh nutrisi kanggo kuku.