Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane milih cat kuku?

2022-04-29

Nail polishminangka kosmetik sing digunakake kanggo ngowahi lan nambah kaendahan kuku. Bisa mbentuk film tahan gesekan ing permukaan kuku, sing bisa nglindhungi lan ngresiki kuku. Kepiye carane milih cat kuku?
1. Nalika tuku, njupuk metu sikat kuku, apa iku netes lancar mudhun sikat ing wangun tetesan banyu. Yen aliran alon banget, iku tegese botol sakacat kukukandel banget lan ora bakal gampang kanggo ngilangke roto-roto.
2. Nalika sikat dijupuk metu, pencet tutuk botol ngiwa lan nengen kanggo nyoba kelenturan bristles.
3. Coba milihcat kukukanthi bristles langsing, sing bakal luwih gampang ditrapake (bandhingake bristles saka macem-macem merek cat kuku).
4. Nalika rerumput kebakcat kukulan dijupuk metu, rerumput isih njogo wangun langsing ing mburi, nuduhake yen rerumput apik, lan sawetara bakal dadi banget nglukis.

5. Priksa tanggal produksi.

Permeable Organic Water-based Nail Polish