Ngarep > Produk > Gel Polandia > Es Jelly Gel Polandia > 90 Warna Ice Jelly Gel Polish
90 Warna Ice Jelly Gel Polish
  • 90 Warna Ice Jelly Gel Polish90 Warna Ice Jelly Gel Polish
  • 90 Warna Ice Jelly Gel Polish90 Warna Ice Jelly Gel Polish
  • 90 Warna Ice Jelly Gel Polish90 Warna Ice Jelly Gel Polish
  • 90 Warna Ice Jelly Gel Polish90 Warna Ice Jelly Gel Polish
  • 90 Warna Ice Jelly Gel Polish90 Warna Ice Jelly Gel Polish
  • 90 Warna Ice Jelly Gel Polish90 Warna Ice Jelly Gel Polish
  • 90 Warna Ice Jelly Gel Polish90 Warna Ice Jelly Gel Polish
  • 90 Warna Ice Jelly Gel Polish90 Warna Ice Jelly Gel Polish
  • 90 Warna Ice Jelly Gel Polish90 Warna Ice Jelly Gel Polish
  • 90 Warna Ice Jelly Gel Polish90 Warna Ice Jelly Gel Polish

90 Warna Ice Jelly Gel Polish

Colex Nails nindakake layanan kustomisasi siji langkah, nggawe merek sampeyan lan nyedhiyakake menyang toko Grosir. Kita nyedhiyakake desain label gratis, njupuk video & gambar menyang pelanggan kanggo ditampilake ing situs web. Kita wis dadi grosir 90 Warna Ice Jelly Gel Polish luwih saka 12 taun lan duwe pelanggan ing saindenging jagad, kita nyedhiyakake perencanaan produk, fromula lan desain kemasan kanggo pangiriman. menyang lawangmu.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

90 Warna Ice Jelly Gel Polish

 

30 dina nyandhang dhuwur gloss, On kaya polish, Nyandhang kaya Gel, Mati ing menit Mirror shine finish.Ora Nicks, Kripik utawa Smudges.The 90 Warna Es Jelly Gel Polandia digawe saka resin alam, ora ana bahan atos utawa adhesives sing bisa nyebabake karusakan kuku. Mung kanggo kuku lan ora kontak langsung karo kulit. Yen kena kontak, resiki langsung.

 

Parameter produk

 

Jeneng produk: 90 Warna Ice Jelly Gel Polish

Panggonan Asal: Guangdong, China

Warna: 90 warna

Tipe: UV Gel

Volume: 15 ml

Jeneng merek: OEM utawa ODM

Nomer Model: CL-58

Kualitas: ramah lingkungan, Ora kuning

Wektu ngobati: 60s Ing Lampu LED UV

Wektu tahan: 30 dina

Sertifikasi: MSDS

 

Fitur Product lan aplikasi

 

Werna cat kuku jeli transparan kaya titik sing padhang. Beda karo gel kuku biasa. Yen sampeyan seneng warna sing padhang lan jero, dianjurake kanggo nggunakake lapisan tipis saka jas gel putih kanggo entuk efek sing dikarepake. Sampeyan kudu diobati ing lampu pengering kuku UV / LED.


 

 

Detail Produk

 

Dibandhingake karo polishing gel biasa, iku polish kuku translucent. Jelly gel polishing minangka tren kuku sing populer. Iku ndadekake kuku katon kaya kaca. 1 lapisan, 2 lapisan lan 3 lapisan kabeh efek werna beda. Luwih akeh lapisan sing kita sikat, warna sing luwih peteng lan kuwat. Kaca kaya tembus ndadekake kulit tangan luwih nggumunake lan alus.


 

 

Hot Tags: 90 Warna Es Jelly Gel Polandia, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Bulk, China, Murah, Diskon, Rega Murah, Tuku Diskon, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Klasifikasi, Apik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Merk, Made in China, Rega, Daftar Harga, Kutipan, MSDS

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.