Ngarep > Produk > Gel Polandia > Blooming Gel & Cairan Tinta

Blooming Gel & Cairan Tinta Produsen

Blooming Gel – Cocog kanggo kabeh karya seni kuku, digunakake kanggo gel polish, polish kuku, kuku akrilik utawa kuku alam etc. Blooming Gel & Ink Cairan efek bisa nindakake dhewe.

Blooming Gel â € œ Update Marble Nail Polish Kit, nambah glitter efek werna ing kuku, super mencorong karo werna apik iki.

DIY Ngarep & Salon Kuku Nggunakake: Semir kuku marmer banyu sing cocog kanggo nggunakake omah lan salon kuku, desain kuku tinta marmer glitter kanggo nggawe cat marmer ajaib, paling apik!

GIFT paling apik†Glitter Gel Nail Polish Gel Kit karo kothak hadiah ayu. Cocog kanggo kulawarga lan kanca-kanca, bocah-bocah wadon, pacangan kanggo hadiah ulang tahun lan hadiah liburan, hadiah bocah-bocah wadon, bocah-bocah wadon kaya.
View as  
 
Magic Watercolor Blooming Gel Nail Polish

Magic Watercolor Blooming Gel Nail Polish

Melu ing seni kuku kanggo 10 taun utamané dealing ing kuku gel polish, werna gel, UV / LED gel lan Magic Watercolor Blooming Gel Nail Polish etc. Iku s kombinasi karo riset lan pangembangan, Pabrik lan dodolan. Produk utama: Rendhem saka Gel UV / LED, Gel UV / LED sing ora dicopot, Cairan, Bubuk, Fitur, Gel Fungsi (ndhuwur & basa dll.) Kita duwe kabeh sing dikarepake. Nail gel polish duwe ewu warna kanggo sampeyan pilihan. Kita duwe tim riset lan pangembangan profesional. Kita bakal tansah nggawa gagasan anyar kanggo industri kuku seni.We nggunakake diimpor kabeh bahan baku kolagen alam lan duwe riset terus-terusan, pangembangan lan inovasi supaya minangka kanggo mesthekake asil dandan pancet kualitas produk.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Watercolor Nyebar efek Blooming Gel

Watercolor Nyebar efek Blooming Gel

Kita minangka produsen Watercolor Spreading Effect Blooming Gel, duwe jalur produksi sing efisien lan papan sing cukup kanggo persiapan barang. Dadi ana akeh produk anyar ing saham lan ndhukung pengiriman drop. Kita duwe tim R&D profesional lan buruh seni, mula layanan OEM & ODM didhukung pancen.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Marmer Varnish Blooming Gel

Marmer Varnish Blooming Gel

Kita ngedegake bisnis gel polish bali ing 2010, gel polish Marble Varnish Blooming Gel yakuwi kanggo entuk kinerja gel excellence tanpa kompromi ing kesehatan pangguna kita, nggawe pengalaman kuku swarga kanggo kabeh karo filosofi organik kita ing teknologi kuku.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Awet Blooming Gel & Cairan Tinta digawe ing China saka Colex. Minangka salah siji saka manufaktur China profesional lan supplier, kita njamin jumlahe akeh ing pangiriman cepet. Umume Blooming Gel & Cairan Tinta kita ora mung duwe sertifikasi lan merek MSDS, nanging uga sing paling anyar, fashion, gaya, apik, gampang dijaga. Tim pangembangan teknis sing berpengalaman ngidini pabrik kita ngasilake Blooming Gel & Cairan Tinta sing disesuaikan miturut syarat pelanggan. Apa produk sampeyan kualitas apik? Apa sampeyan bisa ngedol murah? A: Kualitas apik banget. Mesthi, Yen sampeyan tuku diskon produk grosir, kita bakal nyedhiyani kutipan, dhaftar rega lan conto free. Ora mung iku, yen sampeyan tuku produk sade paling anyar, kita nawakake diskon utawa rega murah. Yen sampeyan pengin takon babagan rega produk sing ana ing saham, hubungi kita.