Ngarep > Produk > Gel Polandia > Polos Pudding Gel > Designs Varnish Solid Pudding Gel Polandia
Designs Varnish Solid Pudding Gel Polandia
  • Designs Varnish Solid Pudding Gel PolandiaDesigns Varnish Solid Pudding Gel Polandia
  • Designs Varnish Solid Pudding Gel PolandiaDesigns Varnish Solid Pudding Gel Polandia
  • Designs Varnish Solid Pudding Gel PolandiaDesigns Varnish Solid Pudding Gel Polandia
  • Designs Varnish Solid Pudding Gel PolandiaDesigns Varnish Solid Pudding Gel Polandia
  • Designs Varnish Solid Pudding Gel PolandiaDesigns Varnish Solid Pudding Gel Polandia
  • Designs Varnish Solid Pudding Gel PolandiaDesigns Varnish Solid Pudding Gel Polandia
  • Designs Varnish Solid Pudding Gel PolandiaDesigns Varnish Solid Pudding Gel Polandia
  • Designs Varnish Solid Pudding Gel PolandiaDesigns Varnish Solid Pudding Gel Polandia
  • Designs Varnish Solid Pudding Gel PolandiaDesigns Varnish Solid Pudding Gel Polandia

Designs Varnish Solid Pudding Gel Polandia

Shenzhen Shangke Cosmetics Co., Ltd. minangka perusahaan sing setya kanggo fashion lan keanggunan. Kita duwe 10 taun desain lan pengalaman R&D, khusus ing R&D lan produksi seni kuku kaya Desain Varnish Solid Pudding Gel Polish. Produk kita wis lulus pemeriksaan pihak katelu. Perusahaan nyedhiyakake produksi OEM lan ODM. Kita njunjung prinsip pelanggan pisanan! Jujur lan dipercaya, nggayuh keunggulan, berorientasi nilai pelanggan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Designs Varnish Solid Pudding Gel Polandia

 

Designs Varnish Solid Pudding Gel Polish digawe saka bahan resin alami, luwih aman lan kurang ambune. Iku ora tiba mati kanggo dangu lan bisa maintained nganti 30 dina. Ngidini sampeyan entuk efek sing tahan suwe lan super shinny.DIY sing dikarepake, bisa dicet, dilapisi warata, lan digunakake minangka lem cetak. Cocog kanggo seni kuku, nggawe desain kuku sampeyan dhewe.

 

Parameter produk

 

Jeneng produk: Led Cream Solid Pudding Gel Polish

Panggonan Asal: Guangdong, China

Nomer Model: CL-35

Tipe: UV Gel

Volume: 8ML utawa gumantung saka kabutuhan sampeyan.

Werna: Coklat, Putih, ireng, kuning, kopi, 48 warna utawa disesuaikan

Dianggo: Nail Art Beauty Poly Gel, Panggunaan pribadi kanggo DIY lan Nail art kanggo salon

Fitur: Cepet Pangatusan Gampang Aplikasi

Aplikasi: Nail art Beauty

Wektu suwene: 30 Dina

 

Fitur Produk lan Aplikasi

 

Designs Varnish Solid Pudding Gel Polish cocok kanggo kuku gel U V / kuku akrilik / kuku alam etc, ngijini sampeyan kanggo njaluk tahan dawa lan super shinny effect.Cure ing U V / LED nail dryer lamp bakal mbantu kanggo garing luwih cepet.

 


Detail Produk

 

Designs Varnish Solid Pudding Gel Polish ndadekke sampeyan finish cemlorot, katon Gamelan lan jangkoan sampurna. Gampang diwarnai nganggo sikat sing alus, duwe warna sing cerah lan cerah. Kanthi aplikasi sing tepat, bisa tahan nganti 30 dina utawa luwih, ora gampang peeling lan ora ana chipping.

 

 

 

 

 

Hot Tags: Desain Varnish Solid Pudding Gel Polish, Grosir, Tuku, Customized, Bulk, China, Murah, Diskon, Rega Murah, Tuku Diskon, Fashion, Newest, Kualitas, Awet, Gampang-maintainable, Sade Paling Anyar, Klasifikasi, Apik, Produsen, Supplier, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Merk, Made in China, Price, Price list, Quotation, MSDS

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.