Ngarep > Produk > Gel Polandia > Liner Gel & Spider Gel > Full Beauty Spider Gel
Full Beauty Spider Gel
  • Full Beauty Spider GelFull Beauty Spider Gel
  • Full Beauty Spider GelFull Beauty Spider Gel
  • Full Beauty Spider GelFull Beauty Spider Gel
  • Full Beauty Spider GelFull Beauty Spider Gel
  • Full Beauty Spider GelFull Beauty Spider Gel
  • Full Beauty Spider GelFull Beauty Spider Gel
  • Full Beauty Spider GelFull Beauty Spider Gel
  • Full Beauty Spider GelFull Beauty Spider Gel
  • Full Beauty Spider GelFull Beauty Spider Gel
  • Full Beauty Spider GelFull Beauty Spider Gel
  • Full Beauty Spider GelFull Beauty Spider Gel
  • Full Beauty Spider GelFull Beauty Spider Gel
  • Full Beauty Spider GelFull Beauty Spider Gel

Full Beauty Spider Gel

Shenzhen Shangke Cosmetics Co.,Ltd. didegaké ing 2012. We strictly nandheske ing asas "Fokus ing customer, Kejujuran lan integrity.Produk utama:Kuku sikat,Uv gel,alat kuku, aksesoris kuku,Full Beauty Spider Gel lan ing. Adhering kanggo produk kualitas, prices cukup lan sampurna sawise-sales layanan, perusahaan wis menangaké dateng pelanggan ing Eropah, Amerika lan panggonan liyane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Full Beauty Spider Gel

 

Iki Full Beauty Spider Gel digawe saka resin alam, non-beracun, non-vegetarian, ambu ora enak. Warna koleksi Pink Green Blue White sing berpigmen banget bisa tahan ing kuku luwih saka 4 minggu. 12 Werna warna tren populer bakal menehi macem-macem pilihan. Fashion Full Beauty Spider Gel iki bisa nggawe pucuk driji luwih atraktif.

 

Parameter produk

 

Panggonan Asal: China

Jeneng produk: Disko Reflektif Liner Gel

Nomer Model: CL-33

Werna: 6 warna (biru, perak, ungu, jambon, ijo, kuning) utawa disesuaikan

Tipe: Nail Art, Gel UV

Bahan: Resin Alam

Curing: lampu UV utawa LED

Wektu tahan: 30 dina

Layanan: Sample + OEM + ODM

 

Fitur Produk lan Aplikasi

 

Full Beauty Spider Gel bisa digunakake minangka cat kuku, liner gambar kuku, cat seni gel. Sikat kasebut slim lan elastisitas dhuwur sing bisa nggambar pola apa wae. Perlu diobati kanthi lampu kuku UV / LED. Cocog kanggo kuku alami, tips kuku palsu, kuku akrilik. Sampurna kanggo seni kuku profesional utawa DIY.

 


Detail Produk

 

Saben botol gel polish liner duwe sikat kuku sing dipasang ing tutup, amarga gel seni liner kandel lan lengket kanthi tactility sing luar biasa, sampeyan bisa nggambar garis saka titik tutul menyang titik liyane kanthi cepet lan gampang.

 


 

Hot Tags: Full Beauty Spider Gel, Grosir, Tuku, Customized, Bulk, China, Murah, Diskon, Low Price, Tuku Diskon, Fashion, Newest, Kualitas, Awet, Gampang-maintainable, Sade Paling Anyar, Klasifikasi, Apik, Produsen, Supplier, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Merk, Made in China, Rega, Daftar rega, Kutipan, MSDS

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.