Ngarep > Produk > Semir kuku > Nail Polish adhedhasar banyu > Es Transparan Water-based Nail Polish
Es Transparan Water-based Nail Polish
  • Es Transparan Water-based Nail PolishEs Transparan Water-based Nail Polish
  • Es Transparan Water-based Nail PolishEs Transparan Water-based Nail Polish
  • Es Transparan Water-based Nail PolishEs Transparan Water-based Nail Polish
  • Es Transparan Water-based Nail PolishEs Transparan Water-based Nail Polish

Es Transparan Water-based Nail Polish

Seri Cat Kuku Berbasis Air Transparan Berkualitas Tinggi tahan suwe kanggo 15+ dina kanthi sinar sing sampurna ing aplikasi sing tepat. Daya tahan sing dhuwur lan pigmentasi sing kuat ndadekake tetep luwih awet lan menehi finish sing padhang.

Model:CL-81

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Es Transparan Banyu basis Semir kuku

Tipe: Cat Kuku

Jeneng merek: OEM/ODM

Nomer Model: CL-81

Panggonan Asal: Guangdong, China

Jeneng produk: Es Transparan Banyu basis Semir kuku

Volume: 8 ml 12 ml 15 ml

Werna: Nuduhake Gambar

Fitur: Udara garing sajrone 60 detik

Dianggo: Nail Part

Gaya: DIY Nail Painting

Bahan: Water based (tanpa bau)

Layanan: Sample + OEM + ODM

Sertifikat: MSDS

Wektu Pangiriman: 7-15 dina

 

Awet pisan:Cat Kuku Berbasis Air Transparan Es bisa tahan suwene 15 dina. Tekstur krim sing alus lan silky, ora ngambang, ditrapake kanthi lancar ing kuku lan rampung kanthi nyandhang sing tahan lama sing menehi hasil kinclong sing dhuwur lan menehi hasil warna sing rata.

sehat:Es Transparan Banyu basis Semir kukupunika made saka bahan baku kualitas dhuwur, non-beracun, hambar, aman, lan eco-ramah karo kateguhan apik.Tpolish kuku bisa njaga luster padhang kanggo dangu. Kabeh werna banget elegan lan cocok kanggo saben dina kerja lan kencan.

Cukup nggunakakeEs Transparan Banyu basis Semir kuku kanggo Gawe Seni Kuku Warna-warni ing Omah:Salon kuku ndadekke sampeyan kaendahan, lan mulane, kapercayan lan rasa seneng. Sampeyan diaktifake kanthi bebasDIYmacem-macem seni kuku ayu lan energik ing ngarep. Sampurna kanggo nggunakake salon profesional utawa seni kuku DIY ing omah.

 

 

Es Transparan Banyu basis Semir kuku nduweni werna sing beda-beda bisa dipilih. Pilihan warna lan desain sing akeh bakal menehi penampilan sing menarik.Kabeh warna sing elegan banget lan cocok kanggo kabeh kerja saben dina utawa kencan, pesta utawa kegiatan upacara.

Hot Tags: Es Transparan Water-based Nail Polish, Grosir, Tuku, Customized, Bulk, China, Murah, Diskon, Low Price, Tuku Diskon, Fashion, Newest, Quality, Awet, Gampang-maintainable, Sade paling anyar, Classy, ​​Apik, Produsen, Supplier , Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Merk, Made in China, Rega, Daftar Harga, Kutipan, MSDS

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.