Ngarep > Produk > Nail Extension Gel Polish > Werna Ekstensi Gel Polish > Poly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail Lamp
Poly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail Lamp
  • Poly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail LampPoly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail Lamp
  • Poly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail LampPoly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail Lamp
  • Poly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail LampPoly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail Lamp
  • Poly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail LampPoly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail Lamp
  • Poly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail LampPoly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail Lamp

Poly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail Lamp

Manicure minangka proyek sing asring ditindakake dening akeh wanita, nanging akeh kanca wanita kanthi kuku cendhak bakal milih nggunakake lem extension kuku yen manicure sing digawe dening dheweke ora apik. Poly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail Lamp minangka pilihan sing apik, kanthi alat lengkap, ora perlu golek produk liyane kanggo kuku sing apik. jas, uga macem-macem alat sing dibutuhake kanggo seni kuku.

Model:CL-70

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Poly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail Lamp


Jeneng produk: Poly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail Lamp

Werna: Pink, Merah Mawar, NUDE, Putih, Warna Campuran, 6 Warna

Sertifikasi: MSDS

Jeneng merek: OEM/ODM

Nomer Model: CL-70

Panggonan Asal: China

Tipe: UV Gel

Aplikasi: Nail Art Beauty

Dianggo: Produk Nail Art

Fitur: Ramah lingkungan

Volume: 15 ml

Kualitas: High-ended Quality

Sample: Samples Ditawakake

Wektu Pangiriman: 7-15 Dina Kerja

 

 

Carane nggunakake Poly Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail Lamp?

Kaping pisanan, menehi jas dasar kanggo kuku, sawise dhukungan kertas kuku bisa dilapisi karo lapisan pisanan saka gel extension kuku, sawise pangatusan lan banjur ditutupi karo lapisan saka extension gel, banjur copot support kertas, pungkasanipun ngluwihi kuku. ditutupi, garing maneh.

 

Carane mbusak gel extension?

1. First cut off the excess extension glue manicure, then use a cotton ball to soak the nail remover, apply it on the surface of the nail, and wrap the cotton ball and the nail with tin foil.

2. Copot sawise kira-kira 20 menit, lan polish kuku karo file lan Strip polishing.

3. Pungkasan, ngresiki kuku, aplikasi lenga nutrisi lan pijet nganti diserap.

4. Banjur gunakake file kanggo polesan permukaan kuku kanggo mbusak manicure lem ekstensi ing permukaan kuku.

5. Gunakake strip polishing kanggo polish kuku ing urutan ireng, putih lan werna abu-abu. 6. Pungkasan, sawise ngresiki kuku, aplikasi lenga nutrisi lan pijet nganti diserap.

Hot Tags: Poli Extension Gel Nail Kit karo Mini Nail Lamp, Grosir, Tuku, Customized, Bulk, China, Murah, Diskon, Low Price, Tuku Diskon, Fashion, Newest, Quality, Awet, Gampang-maintainable, Sade paling anyar, Classy, ​​Apik, Produsen , Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, Sampel Gratis, Merk, Made in China, Rega, Daftar rega, Kutipan, MSDS

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.