Ngarep > Produk > Bubuk Kuku > Paket bubuk akrilik & bubuk akrilik > Kit Glitter Kuku Bubuk Gula
Kit Glitter Kuku Bubuk Gula
  • Kit Glitter Kuku Bubuk GulaKit Glitter Kuku Bubuk Gula
  • Kit Glitter Kuku Bubuk GulaKit Glitter Kuku Bubuk Gula
  • Kit Glitter Kuku Bubuk GulaKit Glitter Kuku Bubuk Gula
  • Kit Glitter Kuku Bubuk GulaKit Glitter Kuku Bubuk Gula
  • Kit Glitter Kuku Bubuk GulaKit Glitter Kuku Bubuk Gula
  • Kit Glitter Kuku Bubuk GulaKit Glitter Kuku Bubuk Gula
  • Kit Glitter Kuku Bubuk GulaKit Glitter Kuku Bubuk Gula
  • Kit Glitter Kuku Bubuk GulaKit Glitter Kuku Bubuk Gula
  • Kit Glitter Kuku Bubuk GulaKit Glitter Kuku Bubuk Gula
  • Kit Glitter Kuku Bubuk GulaKit Glitter Kuku Bubuk Gula

Kit Glitter Kuku Bubuk Gula

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Kit Glitter Kuku Bubuk Gula Colex® sing berkualitas tinggi. 6 Designs Glitters: Kuku sparkles duwe 6 werna, pink, oranye, ungu, kuning, ijo, biru. Sampeyan bisa milih macem-macem desain kanggo dekorasi kuku, sing bisa nambah gloss lan nggawe macem-macem desain seni kuku sing nggumunake.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Colex & reg; Kit Glitter Kuku Bubuk Gula


Ing ngisor iki introduksi saka kualitas dhuwur Colex & reg; Kit Glitter Kuku Bubuk Gula, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Kit Glitter Kuku Bubuk Gula. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik!

6 Designs Glitters: Kuku sparkles duwe 6 werna, pink, oranye, ungu, kuning, ijo, biru. Sampeyan bisa milih macem-macem desain kanggo dekorasi kuku, sing bisa nambah gloss lan nggawe macem-macem desain seni kuku sing nggumunake.

Panggunaan Wide: Manik-manik kuku glitter multifungsi bisa digunakake ing kuku, mata, pasuryan lan bagean awak minangka glitter awak kanggo menehi efek sing luwih cemlorot. Lan bisa digunakake minangka hiasan ing kasus telpon, buku, dompet, sepatu, nggawe perhiasan, kertu ucapan, pangilon, kerajinan DIY, lsp.
Gampang Gunakake: Pandhuan kalebu ing paket, glitter kuku cocok kanggo profesional utawa pamula. Stiker kuku glittering sampurna kanggo kuku alami utawa buatan. Lan bisa digabung karo kabeh polesan kuku gel UV, bubuk DIP, lan kabeh bubuk kuku
Bahan sing Aman: Set seni kuku efek shinning aman, ramah lingkungan, ora polusi lan ora mbebayani. Ora bakal nimbulaké karusakan kanggo kulit, malah kulit sensitif, saben produk wis rangkep ing kothak kapisah kanggo ea



Cara nggunakake:


> Siapke kuku nganggo UV BASE COAT , Paint werna favorit minangka werna latar mburi, lan tamba ing UV / lampu LED.
> Aplikasiake UV WARNA GEL. (Aja Full-Garing)
> Gunakake tweezers kanggo mbusak lan nempel ing kuku ing kondisi semi-garing.
> Aplikasiake lapisan lenga mengkilat menyang kuku sing padhang kanggo nguatake, sumorot luwih kuwat.
> Cure ing UV / lampu LED.

> Segel nganggo UV TOP COAT lan tamba ing UV / lampu LED.



VIDEO


Hot Tags: Kit Glitter Kuku Bubuk Gula, Grosir, Tuku, Kustomisasi, Massal, China, Murah, Diskon, Rega Murah, Tuku Diskon, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Klasifikasi, Apik, Produsen, Pemasok, Pabrik , Ing Simpenan, Sampel Gratis, Merk, Made in China, Rega, Daftar rega, Kutipan, MSDS

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.